Excite

Yolanthe blijft in Turkije met de kerst

  • © Getty Images
Yolanthe Sneijder-Cabau blijft dit jaar met de kerstdagen thuis in Istanbul. De vrouw van Wesley Sneijder vertelde dat het niet anders kon, omdat Wesley op tweede kerstdag moet voetballen met zijn club Galatasaray. Daardoor kunnen de twee dit keer echt niet weg.

Voor familiemens Yolanthe is dit een zware dobber; normaal gesproken grijpt ze elke kans aan om haar acht zussen en moeder te bezoeken, maar dat is een stuk lastiger geworden sinds ze begin vorig jaar naar Istanbul verhuisde. Als de zussen elkaar dan toch willen zien, zullen ze Yolanthe op moeten zoeken.

Het showbiz-paar komt de laatste tijd regelmatig in het nieuws en dat heeft niet altijd te maken met hun werk. De twee lijken regelmatig zakelijke problemen te hebben en vorige week deed de politie nog een inval in hun woning in Vleuten, Utrecht.

Hoewel er geen uitspraak is gedaan over de reden van de doorzoeking, gaan er geruchten dat de politie vooral op zoek was naar drugs. Het Openbaar Ministerie en het management van Sneijder hebben inmiddels aangegeven dat er geen verboden middelen zijn aangetroffen in de woning.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021