Excite

Vind het perfecte kerstcadeau voor je vriendin

Heb je de kerstboom al in huis, de familie uitgenodigd voor een diner, maar ben je nog steeds op zoek naar een cadeautje voor je vriendin om onder de prachtig versierde boom te leggen? Deze tips helpen je op weg, en zullen je helpen om je vriendin te verrassen.

Denk eerst eens goed na over de interesses van je vriendin. Houdt ze van mode? Dan zal ze ongetwijfeld dolblij zijn met een mooi sieraad of dat ene paar schoenen waar ze al weken over praat. Is ze meer een nuchter type, kijk dan eens naar welke boeken ze in haar kast heeft staan. Leest ze bijvoorbeeld veel thrillers, vraag dan in de boekwinkel naar nieuwe uitgaven en aanraders.

Als je vriendin dol op koken en tafelen is, kun je haar een mooi kookboek geven. Of bijzonder kookgerei, een chique servies, of kristallen wijnglazen. Kom je er echt niet uit, dan is een weekendje weg eigenlijk altijd goed. Boek een romantisch hotelletje voor jullie samen, in een bruisende stad of juist in een rustige omgeving omringd door natuur.

Weet je zeker dat je voor de rest van je leven bij je vriendin wilt blijven, en wil je haar de mooiste kerst ooit bezorgen? Dan is er natuurlijk maar één ultiem cadeau: een verlovingsring. Ga op de knieën naast de kerstboom en geef haar een fonkelende gouden ring, verstopt in een verpakking die bijna net zo mooi is. Romantischer kan het niet!

Afbeelding: Flickr, gebruiker futureshape

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021