Excite

Vier kerst in Missouri!

Wil je dit jaar kerst vieren zoals je dat nog nooit hebt gedaan? Vier dan kerst in Missouri! Missouri ligt in het hart van de Verenigde Staten en is daarmee dé kerstbestemming van dit jaar. Hier kun je volop de sfeer proeven van het echte, ouderwetse kerstfeest. Heerlijk genieten dus!

Als je je kerst in Missouri besluit te vieren, dan kun je dit combineren met een heerlijke wintersportvakantie. In Missouri heb je namelijk volop de mogelijkheid te genieten van prachtige bergen en sneeuwzekere gebieden. Zelfs als grote delen van Missouri bedekt zijn door de sneeuw, kun je nog zien hoe mooi de regio is. Dit maakt je verblijf in Missouri alleen nog maar gezelliger en dus nog geschikter voor de viering van kerst!

Voor een echt kerstfeest in Missouri houd je natuurlijk de Amerikaanse tradities in ere: lekker veel cadeautjes onder de kerstboom, over the top versieringen en heel erg veel lekker eten. Tijdens de kerstdagen zijn overal leuke restaurantjes open die hun maaltijden in kerstsfeer opdienen. Ga gewoon zitten en laat het over je heen komen; dit wordt ongetwijfeld de beste kerst ooit!

Heb je rondom de kerstdagen nog wat ruimte in je schema? Bekijk dan ook eens de andere leuke bezienswaardigheden in deze mooie staat. Denk bijvoorbeeld aan het Witte Huis dat is nagebouwd in Jeffersson City of de karakteristieke 350-jaar oude Great Burr eikenboom, net buiten McBaine. Missouri heeft een rijke geschiedenis en dat is in bijna ieder dorp en iedere stad in de staat goed te zien. Als je je kerst hier gaat vieren, dan kun je er zeker van zijn dat je je ogen uit zult kijken!

Afbeelding: Flickr account *_filippo_*

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020