Excite

Rudolf geslacht door stoplicht

In Amerika moet alles groter. Dat geldt ook voor opblaasbare figuren waarmee de Amerikanen door de straten paraderen tijdens de feestdagen. Misschien iets té groot. In Richmond, Virginia zweefde dit jaar een gigantische uitvoering van Rudolph the rednosed reindeer, uit het welbekende liedje, door de straten.

Echt goed nagedacht hadden ze niet in Richmond. Voor het opblaasbeest aan reden vrijwilligers getooid met rendiergeweien op Segways om de komst van Rudolph aan te kondigen. In tegenstelling tot de toeschouwers realiseerden ze zich niet dat de ballon veel te hoog was om onder de stoplichten door te kunnen. Toen de ballon voortgesleept aan touwen de kruising naderde was het al te laat.

De vrijwilligers probeerden uit alle macht Rudolf onder de stoplichten door te krijgen. Onder aanmoediging van de toeschouwers leek de ballon het even te gaan halen. Maar het stoplicht zou zegevieren. Als Goliath werd het rendier tussen zijn ogen geraakt en na een kort gevecht voor zijn leven stortte Rudolf ter aarde. De verbouwereerde omstanders slaakten een zucht van teleurstelling.

Naar verluidt maken alle toeschouwers het goed. Van Rudolf is niets meer vernomen. Het is maar te hopen dat de kinderen in Richmond deze kerst cadeautjes krijgen. Bekijk hieronder het noodlottige ongeval dat Rudolph de kop kostte.


Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021