Excite

Populaire voornemens op een rijtje

Zo rond oud en nieuw is het weer zo ver: tijd voor nieuwe voornemens. Hoewel iedereen natuurlijk ieder jaar zijn eigen voornemens maakt, zijn er in de meeste gevallen behoorlijk wat overeenkomsten te vinden. Wij zetten de meest populaire voornemens voor je op een rijtje!

1. Afvallen Met stip op nummer één: afvallen. Het nieuwe jaar is voor veel mensen dé nieuwe kans om weer eens wat aan de gezondheid te doen. Extra sporten, minder (vet) eten en het beperken van de hoeveelheid tussendoortjes; allemaal goede voornemens die voor een gezonde stimulans van de gezondheidsbranche zorgen!

2. Stoppen met roken Het nieuwe jaar biedt nieuwe kansen en dat geldt ook voor rokers. Veel rokers drukken op 31 december dan ook hun laatste sigaret uit. Lang niet iedereen houdt het stoppen met roken vol, maar voor diegenen die er dit jaar niet in zijn geslaagd, is er volgend jaar weer ruimte voor nieuwe voornemens!

3. Schulden aflossen/sparen Ook geld speelt vaak een belangrijke rol in populaire voornemens. Afhankelijk van de situatie nemen veel mensen zich voor om in het nieuwe jaar meer te gaan sparen of juist schulden af te gaan lossen.

Heb jij al besloten wat jouw goede voornemens voor het komende jaar zijn? Denk er dan ook eens over na hoe je je hieraan gaat houden. Goede voornemens zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar het is nog veel leuker als je bij het maken van je nieuwe voornemens kunt terugkijken op een jaar waarin je je oude voornemens helemaal gerealiseerd hebt!

Afbeelding Flickr account coquetboy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021