Excite

Nick en Simon presenteren kerstsingle ‘Vlinders’

Het gaat Nick en Simon voor de wind, zowel privé als zakelijk. De twee scoren hit na hit en zijn inmiddels veelgevraagde artiesten. De titel van hun nieuwe single is daarom weinig verrassend: ‘Vlinders’. Het Volendamse duo presenteerde de nieuwe kerstsingle onlangs.

De single komt van het vierde album van het tweetal, Fier. Eerder verscheen ‘Een Nieuwe Dag’ al. Vlinders is behoorlijk mid-tempo en doet misschien niet direct aan kerst denken. Toch heeft het daar wel mee te maken, want wie besluit Vlinders te kopen, krijgt hier Santa’s Party bij. Deze B-kant werd vorig jaar tijdens de kerst uitgebracht en wist de hitlijsten binnen no time te bestormen.

Wie maar geen genoeg van Nick en Simon kan krijgen, kan ze ook elke vrijdagavond bij The Voice of Holland zien. Daar treden ze op als coaches en kiezen ze, voor het oog van drie miljoen kijkers, de nieuwste talenten uit. Door die talenten vervolgens op de juiste manier te coachen, is het de bedoeling dat ze steeds een ronde verder komen. Het is het eerste grote tv-programma waar de twee aan meewerken en het blijkt een schot in de roos: het programma breekt tot nu toe steeds alle kijkcijferrecords.

Volgend jaar zullen de twee meedoen aan Symphonica In Rosso: de twee worden dan de hoofdact. Een indrukwekkende mijlpaal in de carrière van de Volendammers, die vooraf zal worden gegaan door een aantal ‘eigen’ concerten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020