Excite

Modieuze kerstbomen voor iedereen!

Natuurlijk is het idee van een kerstboom erg traditioneel, maar dat wil niet zeggen dat je ieder jaar maar gewoon een ouderwetse kerstboom neer moet zetten. Modieuze kerstbomen bestaan namelijk ook. Beter nog: voor iedereen is er wel een modieuze kerstboom te vinden!

Het meest opvallende aan een kerstboom zijn natuurlijk de ballen. Kies daarom eens voor een modieuze kleurstelling! Dit jaar doen vooral brons, donkerpaars en wijnrood het erg goed. Combineer glanzende ballen in deze kleuren met matte ballen en je krijgt een bijzonder speels én trendy resultaat.

Houd je wel van de ouderwetse kerstkleuren en maak je je boom liever op een andere manier trendy, zet deze dan op een mooi, wit deken dat precies op sneeuw lijkt. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de ouderwetse filters voor de afzuigkap gebruiken, of vulling dat ook wel voor kussens gebruikt wordt. Je maakt je boom helemaal af door deze vervolgens te bedekken met een laagje spuitsneeuw!

De laatste manier om je kerstboom modieus te maken is op zijn minst ‘bijzonder’ te noemen. De upside-down-christmas-tree maakt in Amerika een snelle opkomt. Deze kerstboom staat niet op de grond, maar hangt ondersteboven aan het plafond. Dit kan behoorlijk wat ruimte schelen en het is bovendien veel makkelijker om er cadeaus onder te zetten. Het is even wennen, maar met een upside-down-christmas-tree ben je absoluut trendy!

Afbeelding: Flickr account eyeliam

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021