Excite

Maak je vent blij met het juiste cadeau

Kerstcadeautjes kopen voor de man in je leven kan een lastige klus zijn! Of hij nou een gadget-liefhebber is of buiten het avontuur graag opzoekt, er is tegenwoordig oneindig veel keuze! Wij hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet, waar (bijna) elke man blij van zal worden.

Laptop – Een laptop is voor zo’n beetje elke kerel een succesvol cadeau. Je zult nergens een man tegen komen die zich geen raad weet met een laptop, of het nu voor werk of voor zijn plezier is. Met prijzen die alsmaar zakken, is er geen betere tijd om een laptopje aan te schaffen dan nu, voor de kerst. Een beetje model met basis functies koop je voor 400 a 500 euro.

Game console- Een glimmende nieuwe Playstation 3 of XBOX 360 onder de kerstboom zal het kind in elke man doen opleven! Weinig mensen hebben het game-virus niet te pakken tegenwoordig, dus je kan er van uit gaan dat het een geweldig cadeau is. Zelfs als hij zegt het niet leuk te vinden, wees gerust: de verslaving kickt er gauw genoeg in.

IPhone- Een IPhone is ook een fantastisch cadeau voor zo’n beetje iedereen. Het paradepaardje van Apple kan werkelijk alles en hoort bij elke ‘ technofiel’ in de basisuitrusting. Met GPS, spelletjes, internet, video en muziek allemaal in een apparaatje, is het onmogelijk dat hij hier niet verschrikkelijk blij mee is.

CX Zwitsers Militair Horloge- Ja, dit cadeau is inderdaad net zo belachelijk als het klinkt. Maar de meeste mannen zijn dol op gekke gadgets en zodra je de term ‘CX Zwitsers Militair Horloge’ laat vallen, zijn ze al verkocht. Het is typisch zo’n ding dat hij, natuurlijk onder het genot van een paar biertjes, vol trots aan al zijn vrienden laat zien.

Beer Making Kit- Dit is zo’n beetje het allercoolste wat je kan krijgen als cadeau! Het maakt het mogelijk je eigen bierbrouwsels te maken en ook nog op jouw persoonlijke wensen aan te passen, dus het is echt wel uniek. Binnen een paar weken kun je genieten van je eigen gemaakte pilsje!

Afbeelding: excite.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021