Excite

Lingerie als kerstcadeau

De kerstdagen zijn een leuke gelegenheid om je geliefde te verrassen met een mooi setje lingerie. Veel lingeriemerken spelen in op die behoefte. Rondom de feestdagen zijn dan ook de mooiste lingeriesetjes te koop. Vaak wordt de lingerie ook nog extra leuk verpakt, zodat het cadeautje ook mooi staat onder de kerstboom. Zorg wel dat je vooraf de juiste maten van je geliefde achterhaalt.

Lingerie in kerstthema

Rood met wit kant, kersenrood zijde of satijn, setjes met strass en andere glimmertjes… Allemaal typische materialen die goed bij het kerstthema passen. Wil je iets dat nog meer de zintuigen prikkelt? Ga dan voor transparante onderjukjes of een leuk babydoll setje. Ongetwijfeld een succes!

Lingeriewinkels

Voor lingerie in kerstthema kun je terecht bij alle grote ketens die zich specialiseren in goede lingerie. Denk bijvoorbeeld aan de Hunkemöller of de Livera. Ook modeketens als H&M en C&A hebben vaak een leuk en betaalbaar kerstassortiment. In dit vrolijke filmpje van lingeriemerk Victoria’s Secret kun je alvast wat inspiratie opdoen. De topmodellen van het Amerikaanse lingeriemerk weten als geen ander hoe leuk mooie kerstlingerie kan zijn.

Bekijk hier het filmpje van de Victoria’s Secret modellen in kerstsfeer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021