Excite

Snel geregeld: lastminute kerstpakket

Veel bedrijven bestellen hun kerstpakketten en kerstkaarten al in oktober. Dan zijn ze ruim op tijd in huis en kunnen ze verzonden worden op het moment dat de kerst bijna aanbreekt. Het voordeel daarvan is wat meer rust in december én vaak scherpe prijzen. Maar als jij vaak pas op het laatste moment aan een kerstpakket denkt, dan ben je echt niet de enige. Daarom hier een aantal handige tips voor een lastminute kerstpakket.

Zoek goed

Online kun je heel ver komen, als het gaat om het vinden van een lastminute kerstpakket. Kijk bijvoorbeeld eens bij DeKerstpakkettenspecialist.nl. Daar zijn regelmatig lastminute aanbiedingen te krijgen. Zie je iets dat je aanstaat? Bel dan meteen, om er zeker van te zijn dat er ook nog genoeg exemplaren zijn. Ook op Kerstpakketten.com kun je vaak nog lastminute kerstpakketten vinden, die eveneens lastminute bezorgd kunnen worden. Kerstpakketten heeft bovendien een extra service, waarbij de pakketten op verschillende adressen afgeleverd kunnen worden. Handig als je ook geen tijd meer hebt om ze rond te brengen.

Zelf maken

Ben je echt veel te laat, dan kun je ze altijd nog zelf maken. Dat kost natuurlijk tijd, maar vooral in de laatste week of twee weken voor de kerst hebben veel bedrijven geen enkel kerstpakket meer over. Bijbestellen doen ze meestal ook niet, omdat ze dan een jaar lang met een pakket zitten, waarvan de producten misschien tijdens de volgende kerst alweer over datum zijn. In principe is op gewoon écht op. Zelf een rondje langs winkels maken en een leuke mand of doos kopen waar ze in kunnen, levert je voor minder geld een leuker pakket op!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021