Excite

Doe goed met kerstpakketten van de Makro

Goed doen voor je medewerkers én mensen die het minder hebben dan jij kan heel gemakkelijk en in één keer: door kerstpakketten van de Makro te kopen. Voor elk verkochte kerstpakket wordt namelijk een bedrag overgemaakt naar een goed doel. Inmiddels heeft de Makro via deze kerstpakketten al meer dan een miljoen euro overgemaakt naar verschillende goede doelen, zoals War Child en stichting Doe een wens.

Breed assortiment

De kerstpakketten van de Makro zijn zonder dat idee al alles behalve saai. Je kunt namelijk een kant en klaar pakket kiezen, maar je kunt ook zelf een pakket samenstellen. Of dat nog niet genoeg is, kun je de keuze ook aan je medewerkers laten. Daarvoor gebruik je de Cadeau Carrousel. Als werkgever geef je aan voor welk bedrag het cadeau gekozen mag worden en vervolgens krijgen de medewerkers toegang tot een speciaal deel van de site, waar ze hun pakket kunnen bestellen. Voor de liefhebber zijn hier ook duurzame kerstpakketten te bestellen.

Duurzaamheid is belangrijk

Duurzaamheid is echter niet alleen terug te vinden in de speciale duurzame pakketten, maar in alles rondom Makro Feestpakketten. Alle pakketdozen worden bijvoorbeeld gemaakt van 100% recyclebaar karton. Al het papier wordt gerecycled, er wordt samengewerkt met speciaal geselecteerde eerlijke leveranciers en ook pallets en papier zijn FSC gecertificeerd. Als je bedenkt dat er jaarlijks meer dan 1,4 kerstpakketdozen geleverd worden, zul je beseffen dat dit een flinke impact heeft. Ook daarom is het dus verstandig om kerstpakketten van de Makro te bestellen. En omdat gemak de mens dient; dat kan in de winkel én online.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021