Excite

Kerstmarkt Leuven: Doe Inspiratie Op Voor Kerst

Leuven is een stad in België waar jaarlijks een grote kerstmarkt te vinden is. Het is één van de grootste en oudste kerstmarkten van België. De kerstmarkt duurt in totaal tien dagen en begint al op 10 december. Iedere dag is de markt geopend van 11 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds. Met uitzondering van 20 december. De kerstmarkt sluit dan om acht uur ’s avonds.

Er zijn ruim 140 kramen bij de Leuvense kerstmarkt. Daarnaast zullen de winkels in Leuven ook geopend zijn, dus je kunt heerlijk winkelen. Op de kerstmarkt vind je veel proeverijen. Ook kun je er ideeën opdoen voor de kerst en allerlei kerstspullen kopen. Tevens zijn er allerlei workshops waar je aan deel kunt nemen. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten, zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen. De Kerstman is er natuurlijk ook en de kinderen kunnen hier een praatje mee maken. Er zijn diverse optredens.

In Leuven zijn er diverse parkeergelegenheden tijdens de kerstmarkt. Er zijn speciale digitale borden geplaatst langs de weg, zodat je precies weet waar vrije parkeerplaatsen te vinden zijn. Je kunt ook heel gemakkelijk in Leuven komen met het openbaar vervoer. Er is een groot treinstation in de stad. Er zijn diverse plekken in Leuven waar je heerlijk uit eten kunt gaan. Tevens zijn er hotels, speciaal voor de mensen die van ver komen en een nachtje in Leuven willen blijven. Soms zijn er leuke acties bij de hotels.

Afbeelding: leuvensekerstmarkt.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021