Excite

Kerstmarkt bezoeken in Dresden

De kerst biedt een uitstekende gelegenheid om eens lekker een paar dagen er tussenuit te gaan. Wat is dan een betere bestemming dan een kerstmarkt in Duitsland? Daar komt kerst echt tot leven. Via Effeweg.nl en andere sites is het nu heel makkelijk om een leuke kerstreis te boeken naar Dresden en een aantal omliggende steden. Vier dagen even helemaal ondergedompeld in de kerstsfeer van Duitsland!

Nadat de eerste dag is gerezen naar het verre Oost-Duitsland met de bus, wordt er overnacht in een mooi hotel in Altenberg. Daar staat een kerstprogramma klaar. De volgende dag gaat de busreis naar Dresden, waar de kerstmarkt wordt bezocht. Het is een van de oudste kerstmarkten van Duitsland. Tevens staat een stadswandeling onder begeleiding van een gids op het programma.

Een dag later is de kerstmarkt van Chemnitz aan de beurt. Ook hier staat het plein bol van kerstgezelligheid, heerlijke geuren en prachtige verlichting. Er zijn genoeg prachtige kerstdecoraties en andere producten te koop. Maar liefst 200 vrolijke kraampjes zijn te vinden op deze grote kerstmarkt. De volgende dag is de rit naar huis, uiteraard boordevol nieuwe ideeën en leuke kerstproducten!

Afbeelding: Flickr, Dan Kamminga

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021