Excite

Kerstcadeaus voor moeders

Ook al vieren wel al verjaardagen en moederdagen: ook tijdens de kerst mag moeder wel eens een beetje extra in het zonnetje staan. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door het geven van mooie kerstcadeaus! Maar wat zijn nu leuke kerstcadeaus voor moeders? Wij zetten de favorieten voor je op een rijtje:

1. Geurtje Een lekker geurtje is toch wel een van de meest gegeven kerstcadeaus voor moeders. En dan hebben we het niet over een alledaags geurtje van het huismerk van de drogist, maar over een bijzonder geurtje. Geef je moeder een geurtje dat ze niet dagelijks zal dragen, maar waarvan ze wel echt kan genieten. Klassiekers als Chanel no. 5 of Dior Poison doen het altijd goed!

2. Boeken Niet alle moeders houden van lezen, maar voor veel moeders is dit wel een geliefd tijdverdrijf. Houdt jouw moeder van lezen? Stel dan een lekker leespakket samen. Daar komt ze die koude winter wel mee door!

3. Sieraden Geen vrouw houdt niet van sieraden en dat geldt natuurlijk ook voor moeders. En omdat je voor je moeder natuurlijk niet zomaar een standaardsetje koopt, neem je echt even de tijd om wat uit te zoeken. Ga hiervoor naar de kleine boetiekjes in afgelegen straatjes, of bezoek een kunstenaar in zijn of haar atelier. Met een beetje speurwerk heb jij straks hét ideale kerstcadeau voor je moeder!

Natuurlijk zijn dit slechts een paar van de talloze opties die je hebt als het gaat om kerstcadeautjes. Waar je jouw moeder het meest blij mee maakt, weet jij natuurlijk als beste!

Afbeelding: Flickr account geishaboy500

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021