Excite

Kerst vier je met Disney

Bij ons was de traditie dat we elk jaar met kerst een Disneyfilm keken. Want weinig andere bedrijven ter wereld zijn in staat om het kerstgevoel te verbeelden zoals Disney dat kan. Kerst vier je dus met een beetje hulp van Walt Disney, zodat je zeker weet dat de kinderen zullen genieten. Breng met hulp van Disney de kerstsfeer in huis!

In Mickey's Christmas Carol komt het traditionele kerstverhaal van Ebenezer Scrooge tot leven met hulp van Disneykarakters. Een leerzaam en spannend verhaal over de ware kerstgedachte! Ook is er de klassieker Mickey's Once Upon A Christmas, waarin Mickey allerlei kerstverhalen verteld. Genieten van spannende avonturen en ontroerende verhalen! Deze is ook in het Nederlands verschenen onder de titel Kerstverhalen van Mickey en Zijn vriendjes.

De magie van kerst komt natuurlijk echt tot leven in Disneyland Parijs. Ook dit jaar zijn er weer speciale reizen te boeken naar het park waar kerst valt te vieren met Donald Duck, Mickey Mouse en Sneeuwwitje. Je hoeft niet eens zelf te reizen, want er worden busreizen georganiseerd die je netjes afzetten en weer ophalen. Zo kun je zorgeloos genieten van kerst in de fantasiewereld van Walt Disney!

Afbeelding: Flickr, mrkathika

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021