Excite

Kerst Met De Kerstmarkt In Bonn

Bonn is een plaats in Duitsland waar veel historische bezienswaardigheden zijn. Er zijn oude kerken en gebouwen die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Ook zijn er ontzettend veel musea in Bonn die de moeite waard zijn om te bezichtigen. Ieder jaar is er in Bonn een grote kerstmarkt. Deze kerstmarkt is voor kerstliefhebbers absoluut een aanrader.

De kerstmarkt van Bonn is vol met allerlei verschillende marktkramen. Je kunt er de nieuwste trends bekijken op kerstgebied. Ook zijn er kunstenaars die hun werk tonen en kun je meedoen aan diverse workshops. Er is een proeverij waar je lekkere drankjes en hapjes kunt uittesten en kopen. Tevens vinden er leuke optredens plaats van artiesten. Het is een kerstmarkt vol sfeer en gezelligheid en het behoort tot een van de bekendste kerstmarkten in Duitsland.

Je kunt de kerstmarkt van Bonn zelf bezoeken, door er bijvoorbeeld met de auto of de trein heen te gaan. Er zijn doorgaans leuke aanbiedingen bij de hotels in Bonn tijdens de kerstmarkt, zodat je er voor een aantrekkelijke prijs kunt blijven. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving, dus je zult geen moeite hebben om een parkeerplekje te vinden. Er zijn ook speciale reisorganisaties die kerstreizen organiseren naar Bonn. Je wordt er dan met de bus heengebracht. Bij sommige van deze speciale kerstreizen bezoek je meerdere kerstmarkten in één keer, iedere dag een andere. Vaak kun je bij dit soort reizen profiteren van leuke aanbiedingen.

Afbeelding: weekendjeweg.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021