Excite

Kerst In Londen: Een Echte Kerststad

Londen is één van de bekendste steden om Kerst te vieren. Londen is namelijk erg gezellig tijdens kerst. Het is er prachtig versierd tijdens kerstmis en er zijn ontzettend veel activiteiten, zoals bijvoorbeeld kerstmarkten.

Al ruim voordat Kerstmis begint is er in Londen al veel te doen. Veel mensen gaan dan ook voor de feestdagen naar deze stad, om te gaan Christmas shoppen. Omdat er veel winkels zijn gericht op kerst en de kerstmarkten ook veel aanwezig zijn, is het kerstshoppen in Londen ontzettend populair. Logisch, want het is er altijd erg gezellig en sfeervol.

Tijdens kerstmis zelf is er in Londen ook heel veel te beleven. De hele stad lijkt omgetoverd te zijn. Er zijn bijvoorbeeld allerlei schaatsbanen in de stad, waar je vaak maar een klein bedrag voor hoeft te betalen. Ook leuk is het reuzenrad bij Londen Eye. Het is het hoogste reuzenrad ter wereld en je hebt prachtig uitzicht over de verlichte stad. Ook leuk is Madame Tussauds. Het museum is tijdens de kerstdagen helemaal aangepast aan de kerstsfeer. Op eerste kerstdag zijn alle winkels gesloten, maar op tweede kerstdag is in Londen uitverkoop en kun je dus heerlijk winkelen.

Als je kerst in Londen wilt vieren, zul je op tijd moeten zijn met het boeken van een hotel en vliegticket. Hoe langer je wacht, hoe duurder het zal zijn. Daarnaast zullen hotels snel vol zitten tijdens de kerstdagen. Kerst in Londen is zeker een unieke belevenis. Geen wonder dat veel mensen hun kerst in deze stad vieren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021