Excite

Katy Perry op kerstbezoek bij The Simpsons

Katy Perry mag dan wel net getrouwd zijn, maar dat wil niet zeggen dat ze direct alle feestdagen bij haar man Russell Brand doorbrengt. Deze kerst viert ze namelijk bij The Simpsons. Er doken deze week twee filmpjes op waaruit blijkt dat Katy Perry in een kerstaflevering van The Simpsons zal spelen.

Katy wordt niet ingetekend; ze speelt écht zelf mee. Normaal gesproken wordt de serie getekend, maar deze aflevering draait eigenlijk om een droom van Maggie, waarin ze droomt dat iedereen een muppet is, in plaats van een tekenfilmfiguur. Gelukkig kan ze aan haar kersverse man vragen hoe het is om met de Simpsons te spelen; hij kreeg al eerder een gastrolletje in de serie.

Het is niet de eerste keer dat Katy in een animatie verschijnt. Eerder speelde ze zichzelf al in de Amerikaanse versie van Sesamstraat. Haar outfit bleek bij nader inzien toch wat te sexy voor het programma en de bewuste aflevering werd geschrapt. Dit was voor de producers van The Simpsons de aanleiding om Katy wél te vragen. Ze zal in de aflevering de rol van de vriendin van barman Moe spelen. Ze heeft hiervoor haar spannendste latexjurk uit de kast gepakt en zingt onder meer samen met de Simpsons het liedje The 39 Days of Christmas.

De aflevering wordt in Amerika deze week uitgezonden. Wanneer deze in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Afbeelding: Flickr, gebruiker goulao

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020