Excite

Geen witte kerst, maar een zonnige kerst

Lijkt het je niet heerlijk om kerst te vieren op een zonnige bestemming? De witte stranden, de hoge temperaturen en daar lekker genieten van de kerststemming? Er zijn veel plekken waar dit mogelijk is.

Iedereen droomt van een witte kerst. Althans, dat zou je denken. Er zijn echter ook mensen die dromen van een zonnige kerst. Gelukkig is deze mogelijkheid ook aanwezig en zijn er veel locaties in de wereld waar de zon lekker schijnt tijdens de kerstdagen. Een zonnige kerst hoeft dus niet alleen een droom te zijn.

De Canarische Eilanden is een perfecte locatie om tijdens de kerst naartoe te gaan. Eilanden zoals Tenerife en Gran Canaria beloven prachtig weer. Daarnaast kun je genieten van de witte stranden en de mooie natuur. Ook in het Caribisch Gebied is het prachtig weer tijdens de kerstdagen, met een temperatuur vaak tussen de 30 en de 33 graden.

In Australië en Nieuw Zeeland zijn de seizoenen andersom vergeleken met Nederland. In onze winter is het er dus prachtig weer. Je kunt een rondreis maken door de landen tijdens kerst, of lekker genieten in bijvoorbeeld Sydney, een leuke en levendige stad, waar zeker rond de kerstdagen veel te doen is.

Ook in Azië is het zonnig weer tijdens onze winters. Steden zoals Bangkok, Kuala Lumpur, Jakarta en Hongkong zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Er zijn voldoende bezienswaardigheden in deze grote steden te vinden. Je kunt natuurlijk ook genieten op een tropisch eiland in Azië, met witte stranden, palmbomen en een blauwe zee.

In Brazilië is het weer ook prima tijdens de kerstdagen. Geniet in de levendige stad Rio de Janeiro. Er zijn veel speciale kerstevenementen. De temperatuur ligt er vaak boven de 40 graden.

Afbeelding: Flickr account ricos

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020