Excite

Française brengt Nieuwjaar door in supermarkt

Van alle plekken waar je Nieuwjaar kunt vieren, koos een Franse vrouw wel een hele bijzondere uit. De 73-jarige Française raakte opgesloten in een supermarkt toen het personeel tijdens een toiletbezoek van de vrouw naar huis was gegaan. Tegen haar wil in bracht ze de eerste dag van het nieuwe jaar door in de supermarkt.

Winkelen

De Franse vrouw was net als veel anderen aan het winkelen op oudejaarsdag, toen ze plotseling ziek werd. Ze dook snel een openbaar toilet in in de supermarkt, omdat ze zich niet goed voelde. Toen het weer beter ging met de Française, bleek dat het personeel hun werkdag inmiddels hadden afgesloten. De supermarkt was gesloten en de werknemers waren naar huis om zich voor te bereiden op de nieuwjaarsnacht.

Alarm

Tijdens de overnachting in de supermarkt lukte het de Franse niet om het alarm in de winkel af te laten gaan, of om op een andere manier aandacht te trekken van voorbijgangers. Uiteindelijk werd ze op nieuwjaarsdag om 10.30 gevonden door de bedrijfsleider van de supermarkt.

Ziekenhuis

Opvallend genoeg had de vrouw tijdens haar verblijf in de supermarkt niets uit de schappen gehaald om haar bijzondere Nieuwjaar te vieren. Volgens verschillende Franse media had de Française zelfs niet kunnen slapen. Uit voorzorg moest de vrouw naar het ziekenhuis voor een onderzoek. Ze bracht het er zonder kleerscheuren vanaf. Waarschijnlijk laat ze in het vervolg de boodschappen gewoon thuisbezorgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021