Excite

Een kerstpakket voor werknemers

Wanneer je een kerstpakket moet uitzoeken voor je bedrijf, dan kan dit nog een hele klus zijn. Want hoe kies je een kerstpakket uit wat iedereen kan waarderen? Dat is nog niet zo gemakkelijk. Wat vindt het personeel leuk en wat juist niet? Het is natuurlijk onmogelijk om een kerstpakket te kiezen wat iedereen kan waarderen.

Probeer daarom voor een kerstpakket te gaan waar iedereen op zich wel iets mee kan. Stop er iets lekkers in, zoals chocolade of wijn. Dat kan vrijwel iedereen wel waarderen. Ook kun je er nog een paar andere extra dingen indoen, zoals pannen, glazen, kaarsen of andere grappige spullen.

Er zijn erg veel bedrijven die kerstpakketten verzorgen. Je kunt dan uit een grote collectie uitkiezen wat je voor een pakket wilt bestellen. Ook op internet kun je kerstpakketten uitzoeken. Het is eveneens mogelijk om persoonlijke wensen aan te geven.

Sommige bedrijven kiezen ervoor om geen kerstpakket te geven, maar een cadeaubon, bijvoorbeeld de VVV-Irischeque of een bon zoals een dinercheque. Er zijn ook bedrijven die een cadeaubon combineren met een kerstpakket.

Uiteindelijk maakt het niet uit wat je voor een kerstpakket uitzoekt. Het gaat immers om het gebaar en het feit dat je als bedrijf iets gedaan hebt voor je personeel. Natuurlijk zal het personeel je wel meer waarderen wanneer je extra moeite hebt gedaan voor het kerstpakket.

Afbeelding: Flickr account leermakers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021