Excite

Een kerstpakket hoeft niet saai te zijn

Ragout, kandijsuiker, wijn, pastei, chocolade: het zijn zomaar wat producten die ieder jaar vaak in een kerstpakket zitten. Leuk hoor, die extra boodschappen, maar het kan natuurlijk best wat spannender of origineler.

Met het kerstboompakket geef je een kerstboom cadeau. Het boompje is tussen de 80 en 100 centimeter lang, en wordt geleverd met een aantal kerstballen, verlichting, en een piek om het helemaal af te maken. De kerstboom is potgekweekt. Als er goed voor gezorgd wordt, kan de boom na de kerstdagen worden herplant. Een duurzaam presentje, en helemaal van deze tijd.

Een kerstpakket van Rituals betekent ontspannen en genieten van weldadige verzorging. Zowel voor vrouwen als voor mannen kun je kiezen uit verschillende heerlijke geuren. Met de Hammam-lijn voor vrouwen waan je je in een Turks badhuis. Met de Pure Refreshment-producten kunnen mannen zich van top tot teen verzorgen.

Heel speciaal is het om iemand te verrassen met een ballonvaart voor kerst. Laat iemand weten hoezeer je zijn of haar inzet waardeert, en geef een unieke vlucht in een luchtballon cadeau. Compleet met champagne na afloop en een certificaat als tastbare herinnering is dit misschien wel het meest ultieme kerstcadeau dat je maar kunt bedenken.

Als je het toch graag traditioneel houdt, en een pakket met voedingsmiddelen wilt schenken, denk dan eens aan een kerstpakket met een thema. Stel een cadeau samen met alleen Hollandse, Spaanse of Italiaanse producten, of ga eens voor honderd procent biologisch.

Afbeelding: Flickr, user *L*u*z*A*

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021