Excite

Dagje weg met kerst

Je kunt tijdens de kerstdagen naar allerlei leuke evenementen en activiteiten. In vrijwel iedere stad of dorp zijn er dingen te doen. Ga bijvoorbeeld naar een kerstmarkt of een levende kerststal. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk tijdens de kerstdagen. Houd de lokale krantjes in de gaten voor speciale activiteiten bij jou in de buurt.

Tijdens kerst kun je ook heel goed genieten van de natuur. Het is vaak erg rustig in de natuurgebieden, dus maak eens een mooie wandeling door een bos, zoals in de Veluwe of Salland. Omdat veel mensen tijdens kerst bij familie zitten, zijn de natuurgebieden absoluut de moeite waard. Je kunt optimaal genieten van de natuur in deze periode. Zorg wel voor warme kleren.

Veel mensen gaan naar hun familie of vrienden tijdens kerst. Ook dit kun je prima doen. Je kunt gezellig samen wat eten of kerstcadeaus aan elkaar geven. En je bent toch de deur even uit als je kerst ergens anders viert. Natuurlijk kun je ook naar een restaurant. Zorg er wel voor dat je ruim op tijd reserveert. Restaurants zitten vaak erg vol en voor speciale diners moet je op tijd reserveren.

Wat je ook gaat doen met kerst: zorg ervoor dat het voor jou twee leuke dagen worden. Je bent niets verplicht en als jij weg met kerst wilt, dan moet je dat vooral doen!

Afbeelding: Flickr account knowmalta

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021