Excite

Cadeautips voor haar

Het allereerste wat belangrijk is als je voor een vrouw een cadeau koopt, is de gelegenheid. Ter ere waarvan geef je haar een cadeau? Het verschilt nogal als je haar iets cadeau geeft voor jullie trouwdag of haar verjaardag, of dat je haar zomaar iets cadeau wil doen. Sowieso verschilt dan de prijs, maar ook het soort cadeau dat je geeft.

Mocht je een vrouw willen verrassen met een spontaan cadeau, dus ‘zomaar’, dan heb je het vrij makkelijk. Van een eenvoudig boeketje bloemen of chocola tot een zelfgeschreven brief met daarin waarom je haar zo waardeert; je kunt het met een spontaan cadeau eigenlijk niet fout doen. Weet wel dat spontane cadeautjes alleen spontaan blijven als er geen patroon in zit; elke week met dezelfde doos bonbons aankomen kan overkomen alsof je haar liever wat kilo’s zwaarder ziet.

Het is een cliché, maar waar: vrouwen hebben vaak koude handen en voeten. Wil je haar ’s winters ergens mee verrassen of voor de feestdagen iets warms voor haar kopen, dan zit je meestal goed met handschoenen of sloffen. Tegenwoordig heb je zelfs sloffen die je in de magnetron kunt opwarmen zodat je in huis extra warme voeten hebt. Een origineel cadeau voor onder de kerstboom!

Koop je een cadeau voor een speciale gelegenheid, denk dan extra goed na over wat je precies gaat geven. Sieraden of dure sjaals zijn grote uitgaven en je wil zeker weten dat ze er blij mee is. Draagt ze wel sieraden? Draagt ze wel sjaals? Weet je zeker dat wat je gaat kopen staat bij alles wat ze normaal en bij speciale gelegenheden draagt? Vraag het haar vriendinnen of familie. Zo weet je zeker dat je het ideale cadeau voor haar koopt.

Afbeelding: Flickr, WebboT

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021